Försäkringsförmedlare Sak

Sverige
Ansök senast: 2022-08-31

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag. 

Max Matthiessen står idag inför en otroligt spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. 

Vi söker just nu fler förmedlare till vårt affärsområde inom sakförsäkring i hela landet. 

Vi erbjuder

Som medarbetare hos Max Matthiessen omges du av spetskompetens inom alla områden som rör pensioner, företagsförsäkringar, ägarledda bolag och placeringar. Du får också tillgång till ett omfattande centralt stöd inom juridik, compliance, ekonomi, administration, IT och kommunikation. Du blir en del av en stark gemenskap där det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som vill ta ett större ansvar.

Om rollen 

Som rådgivare inom sakförsäkring hos Max Matthiessen har du eget resultatansvar. Du förväntas arbeta aktivt med att ta i nya kunder, samt att långsiktigt vårda dina kundrelationer. För oss är det viktigt att du fokuserar på tillväxt med kvalitet samt att du arbetar nära dina kunder där personlig rådgivning är en viktig del. Vidare arbetar du aktivt med att vårda dina nuvarande kunder och har en fallenhet för att skapa förtroende.

Din profil

För att trivas i rollen som rådgivare på Max Matthiessen ser vi att du är en engagerad, affärsdriven och förtroendeingivande medarbetare med en hög kompetens inom sakförsäkring. Du motiveras och drivs av ett högt tempo och ger alltid det lilla extra för att möte dina kunders behov och förväntningar. 

Vi ser gärna att du uppfyller kraven avseende utbildning för att arbeta som rådgivare samt har minst två års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Troligtvis arbetar du redan idag som rådgivare inom sak- och företagsförsäkring, antingen på försäkringsbolag eller som förmedlare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och utvärderar även matchning sett till vår företagskultur. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi kommer rekrytera löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta vår HR Generalist Julia Winberg, 073 375 72 84.

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %