Finansiell Rådgivare

Kalmar
Ansök senast: 2022-08-31

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag. 

Max Matthiessen står idag inför en otroligt spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Till vårt kontor i Kalmar söker vi nu en driven Finansiell rådgivare till ett engagerat och etablerat team. Vi söker dig som vill utvecklas inom företaget och skapa värde för våra kunder.

Om Rollen 

Vi söker dig som har ett stort kundfokus och intresse för den finansiella marknaden. Det är meriterande med några års erfarenhet av finansiell rådgivning inom liv och tjänstepensionsområdet samt ett etablerat nätverk. Ditt ansvar blir att utveckla vår lokala kundbas och även till viss del förvalta teamets befintliga kunder. 

Om dig 

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang för dina kunder och är förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har ett par års erfarenhet av rådgivning och försäkring. 

För rätt person kan vi erbjuda ett utvecklande och roligt arbete i ett team där tillväxten är stor och energin hög! Du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande. 

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Teamledare Lars Petersson 070-887 60 11 eller vår HR Generalist Julia Winberg, 073 375 72 84.

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %