Finansiell Rådgivare

Sundsvall
Ansök senast: 2022-08-31

Max Matthiessen står idag inför en otroligt spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en Finansiell Rådgivare inom vårt största affärsområde Liv & Pension, som är redo för nästa steg i sin karriär. 

Som Finansiell Rådgivare hos oss på Max Matthiessen kommer du få ett stort ansvar för teamets resultat och försäljningsaktiviteter. Ditt uppdrag kommer främst vara att arbeta nära befintliga kunder men även approchera och bearbeta nya. Vi ser även att en stor del av rollen innebär ett närvarande ledarskap, då man på sikt kan bli Teamledare. 

Som Sr Finansiell Rådgivare hos oss kommer du att: 

 • Bygga, utveckla och förvalta teamets befintliga kundstock
 • Arbeta mot teamets och bolagets aktivitetsmål 
 • Genomföra behovsanalys, skapa kvalitativa presentationer och 
 • Skapa förtroende hos kunder genom gedigen kunskap om den finansiella marknaden
 • Arbeta nära dina kollegor och dela med dig av din kunskap

Din Profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av en liknande roll. Du har ett stort intresse för den finansiell marknaden och besitter en gedigen kunskap om försäkring. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande, men det är inget krav. Däremot ser vi att du uppfyller kraven inom att verka som Rådgivare (Livdiplom/Insuresec). 

Vidare är det viktigt att du som person motiveras av att arbeta med mål/KPI: er och är en resultatinriktad rådgivare. Du drivs även av att utveckla dina kundrelationer och har en god förmåga att skapa förtroende. För dig är det viktigt att arbete efter en god struktur, uppföljning och driva projekt framåt. Du låter inget falla mellan stolarna utan genomför dina åtaganden. Vidare ser vi gärna att du har en hög kapacitet, är en närvarande kollega och besitter en stark kommunikativ förmåga – både i tal och skrift. 

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. 

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag. 

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %