Administratör/Koordinator inom Liv & Pension

Lund

Vill du bli en del av Team Matthiessen?

På Max Matthiessen börjar framtiden idag. Här brinner vi för pensionslösningar, placeringar och försäkringar. Men vi förstår också att alla inte gör det: därför vill vi träffa våra kunder för att förstå behov och situation. Tillsammans planerar vi för framtiden.

Max Matthiessen genomgår en tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Vi rekryterar nu en driven och noggrann Administratör/Koordinator till vårt team i Lund

Våra medarbetare är navet för vår framgång. Idag har vi cirka 600 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. Och vi är måna om att ge varje enskild individ rätt förutsättningar. 

Om rollen

Din roll kommer innebära att koordinera och administrera teamets portfölj och stötta teamets seniora administratörer. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är: 

 • Ta fram listor för kunderbjudanden
 • Förberedelse inför möten
 • Efterarbete efter möten, skicka blanketter till kund, registrera och besvara frågor.
 • Kontakt med försäkringsbolag 
 • Vid behov hantera kundbokningar
 • Löneväxlingsutskick 

För rätt person kan vi erbjuda ett viktigt, stimulerande och otroligt roligt arbete. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt. För rollen krävs inga förkunskaper/erfarenhet inom tjänstepension, livförsäkring och placering men det är naturligtvis starkt meriterande om du har haft en liknande roll inom förmedlar- eller försäkringsbolag. 

Din Profil

Vi söker dig med en administrativ ådra, som vill arbeta nära kund och trivs bra i ett högt tempo. Du har en förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har inga problem med att prioritera om din arbetsdag utefter situation. 

Vidare är du en stresstålig person och får energi av att arbeta tillsammans med andra kollegor. Till sist ser vi det som en självklarhet att du är positiv, strukturerad och har en professionell framtoning och alltid möta våra kunder med en förstklassig service. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. 

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %