Senior Finansiell Administratör

Göteborg
Ansök senast: 2023-06-30

Vill du bli en del av Team Matthiessen?

På Max Matthiessen börjar framtiden idag. Här brinner vi för pensionslösningar, placeringar och försäkringar. Men vi förstår också att alla inte gör det: därför vill vi träffa våra kunder för att förstå behov och situation. Tillsammans planerar vi för framtiden.

Max Matthiessen genomgår en spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Vi utökar nu ett av våra team i Göteborg med en till Administrativ stjärna som brinner för tjänstepension, försäljning och kundvård!  

Våra medarbetare är navet för vår framgång. Idag har vi cirka 600 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. Och vi är måna om att ge varje enskild individ rätt förutsättningar.

Om rollen

Arbetet består av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter inom tjänstepensionsområdet och innebär löpande kontakt med kundföretag och deras medarbetare, försäkringsbolag och andra samarbetspartners. 

För rätt person kommer du med tiden få chans att utvecklas i rollen och få möjligheten att utforska nya arbetsområden, inom rådgivning och försäljning. Vi erbjuder en otroligt spännande och viktig roll i bolaget där du kommer in i en spännande och händelserik period. 

Din Profil

Vi söker en person som har ett stort intresse för branschen, som älskar att diskutera tjänstepension och försäkring. Vi ser gärna att har flera års erfarenhet av administration inom bank-och/eller försäkringsbolag med inriktning tjänstepension. Oavsett bakgrund ser vi gärna att du har ett starkt driv och trivs i föränderliga miljöer, du motiveras av att lära dig nya arbetsuppgifter och kunskaper. 

Vidare ser vi gärna att du har en fenomenal förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har inga problem med att prioritera om din arbetsdag utefter situation. Att hantera stressiga dagar och arbetstoppar är något du är van vid, och trivs snarare i ett högt arbetstempo. Till sist ser vi det som en självklarhet att du är positiv, strukturerad och har en professionell framtoning som alltid möta kunder med en förstklassig service. Har du ett livdiplom så är det extra meriterande. 

Varmt välkommen med din ansökan.

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt.

Framtiden börjar idag!

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %