Kundadministration och Mötesbokning

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-30

Om företaget

Är du resultatorienterad, kommunikativ och vill jobba på en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, både hos oss samt vårt ägarbolag Max Matthiessen? Då kanske du är vår nya kollega!

JKRS genomgår en spännande tillväxtresa med liv- och sakförsäkringsförmedlaren Max Matthiessen som ny ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. 

JKRS har som affärsidé att hjälpa företag att komma i kontakt med nya kunder och skapa affärsmöjligheter. Vi erbjuder tjänster inom mötesbokning, där vi står för den initiala kontakten mellan våra uppdragsgivare och företag de önskar komma i kontakt med. Vi är 15 anställda och sitter i ljusa, fina lokaler i Alviks Strand, Stockholm. 

Just nu önskar vi tillsätta följande roller:

Bokningsadministratör befintlig kund

 • I rollen som bokningsadministratör arbetar du med att boka uppföljningsmöten med befintliga kunder till vårt ägarbolag Max Matthiessen.

Kundbokare varma kunder

 • I rollen som kundbokare arbetar du med att boka kundmöten med tidigare kunder till vårt ägarbolag Max Matthiessen.

 Mötesbokare för Max Matthiessen

 • I rollen som mötesbokare arbetar du med att kontakta företag per telefon och boka kundmöten mellan beslutsfattare och finansiella rådgivare hos vårt ägarbolag Max Matthiessen. Under kundmötena ger Max Matthiessens representanter en presentation av företagets tjänster inom tjänstepension och försäkring.

Samtliga roller innefattar arbete mot uppsatta mål och fokus ligger på såväl resultat som kvalitet. Det finns goda möjligheter till utveckling, både hos JKRS samt vårt ägarbolag Max Matthiessen.

Hos JKRS finns möjligheten att med tiden börja arbeta som säljkonsult. Hos vårt ägarbolag Max Matthiessen finns möjlighet att efter ett år i rollen som mötesbokare börja arbeta som Trainee på Max Matthiessen, för att parallellt utbildas till finansiell rådgivare.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och service B2B och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vi tror att du värdesätter goda utvecklingsmöjligheter, ett högt tempo och upplever den finansiella sektorn som ett intressant område.

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande men inte ett krav. 

Detta erbjuder vi

 • En utvecklande arbetsroll
 • Goda utvecklingsmöjligheter, både hos JKRS och vårt ägarbolag Max Matthiessen
 • Fast lön med tillhörande provision
 • Tjänstepension

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %