Försäkringsförmedlare inom sakförsäkring/teknisk ingenjör till Skeppsbron

Gävle
Ansök senast: 2023-12-20

Försäkringsmäklarna Skeppsbron AB etablerades i Gävle 1990 och är idag är en av de ledande aktörerna inom försäkringsförmedling främst inom större och medelstora företag inom energi, entreprenad, kommuner och kommunala bolag samt större fordonsparker. Vi är kända för vår kompetens, servicekvalitet och förmågan att skräddarsy försäkringslösningar för våra kunder och för att bygga och underhålla starka relationer med både befintliga och potentiella kunder.

Försäkringsmäklarna Skeppsbron AB är idag ett helägt dotterbolag till Max Matthiessen AB, 

För att förstärka vårt team i Gävle söker vi nu en försäkringsförmedlare eller ingenjör som är sugen på nya utmaningar.

Om Rollen: 

Arbetet är omväxlande och stimulerande med affärskontakter som kräver att du är en utåtriktad och engagerad person. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare att vara den som utformar den tekniska riskmiljön tillsammans med våra kunder. Vi söker dig som vill utveckla ditt kunnande inom industririsker och industriförsäkring. Beroende på din bakgrund kommer du att få nödvändig utbildning för att bli försäkringsförmedlare.

Din Profil

Du arbetar gärna idag inom energiproduktion, processindustrin eller verkstadsindustrin. Har du försäkringserfarenhet är det ett plus. Vi tror att du är i början av din karriär med några års arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din nuvarande roll. Vi vill att du har intresse för riskhantering och teknik.

Du drivs av att utveckla dina kundrelationer och har en god förmåga att skapa förtroende. För dig är det viktigt att arbeta efter en god struktur och noggrannhet. Du låter inget falla mellan stolarna utan genomför dina åtaganden. Vidare ser vi gärna att du har en hög kapacitet, är en närvarande kollega och har en god kommunikativ förmåga.

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du detta låter som en intressant och rolig utmaning för dig, tveka då inte att skicka din ansökan till oss. I din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil och gärna ett personligt brev.

Vi rekommenderar dig att skicka in en ansökan snarast. 

För närmare information om företaget kontakta Vd Anders Bergström 070-577 70 76.

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %