Finansiell Rådgivare till Central Sales

Sverige
Ansök senast: 2023-12-31

Vill du bli en del av Team Matthiessen?

På Max Matthiessen börjar framtiden idag. Här brinner vi för pensionslösningar, placeringar och försäkringar. Men vi förstår också att alla inte gör det: därför vill vi träffa våra kunder för att förstå behov och situation. Tillsammans planerar vi för framtiden.

Max Matthiessen genomgår en spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Vi rekryterar nu en Finansiell Rådgivare i inom vårt största affärsområde Liv & Pension till vårt kontor i Stockholm.

Som Finansiell Rådgivare hos oss på Max Matthiessen kommer ditt uppdrag främst vara att arbeta nära befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Du kommer arbeta aktivt med merförsäljning och samarbeta med övriga affärsområden, så som Private Bankning, för att se till att vi erbjuder våra kunder en helhetslösning. 

Våra medarbetare är navet för vår framgång. Idag har vi cirka 600 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. Och vi är måna om att ge varje enskild individ rätt förutsättningar.  

Som Finansiell Rådgivare hos oss kommer du att: 

 • Bygga, utveckla och förvalta teamets befintliga kundstock
 • Aktivt arbete med prospektering och research
 • Arbeta mot teamets och bolagets aktivitetsmål
 • Genomföra behovsanalys och skapa kvalitativa presentationer 
 • Skapa förtroende hos kunder med bred kunskap om den finansiella marknaden
 • Arbeta nära dina kollegor och dela med dig av din kunskap

Din Profil 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll. Du har ett stort intresse för den finansiella marknaden och besitter en gedigen kunskap om försäkring. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande, men det är inget krav. Däremot ser vi att du uppfyller kraven för att verka som Rådgivare (Livdiplom/Insuresec). 

Vidare är det viktigt att du som person motiveras av att arbeta med mål/KPI: er och är en resultatinriktad rådgivare. Du drivs av att utveckla dina kundrelationer och har en god förmåga att skapa förtroende. För dig är det viktigt att arbete efter en god struktur, uppföljning och driva projekt framåt. Du låter inget falla mellan stolarna utan genomför dina åtaganden. Vidare ser vi gärna att du har en hög kapacitet, är en närvarande kollega och har en god kommunikativ förmåga – både i tal och skrift.

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. 

Framtiden börjar idag!

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %