Rådgivare till affärsområden liv, pension, förmögenhet & sakförsäkring

Östergötland
Ansök senast: 2024-02-29

Nu söker Max Matthiessen rådgivare i Östergötland till affärsområden liv, pension, förmögenhet och sakförsäkring. Brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer och att ge råd inom tjänstepensionsområdet, placering eller företagsförsäkring? Vill du dessutom vara med på vår tillväxtresa? Då kan det vara dig vi söker! Max Matthiessen erbjuder spännande uppdrag, oavsett om du är i början av din karriär eller har lång erfarenhet av branschen.

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag. 

 Vi erbjuder

Som medarbetare hos Max Matthiessen omges du av spetskompetens inom alla områden som rör pensioner, företagsförsäkringar, ägarledda bolag och placeringar. Du får också tillgång till ett omfattande centralt stöd inom juridik, compliance, ekonomi, administration, IT och kommunikation. Du blir en del av en stark gemenskap där det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som vill ta ett större ansvar.

Din profil

Oavsett inriktning så söker vi dig som är engagerad, förtroendeingivande och drivs av att skapa mervärde för kunden, oavsett om kunden är en enskild individ eller ett företag. Du har förmågan att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Vi ser också att du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Liv- eller Sak diplom/Insuresec) samt har minst två års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är högskoleutbildning extra meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekrytering.

Frågor?

Har du frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders Falkman på 070-730 04 29 alt anders.falkman@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %