Kontoansvarig Finansiell Rådgivare

Stockholm
Ansök senast: 2024-04-28

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en driven Kontoansvarig Finansiell Rådgivare till ett engagerat och varmt team. Vi söker dig som vill utvecklas inom företaget och skapa värde för våra kunder. 

Om rollen

Du kommer arbeta med att generera nya affärer samt skapa långvariga goda kundrelationer. Har du en egen kundstock som du vill fortsätta arbeta vidare med ser vi det som en fördel. Vi ser även att du kan arbeta relationsskapande och tycker om att dela med dig av din kunskap både till kollegor och till kunder, framförallt om din kunskap inom den finansiella marknaden.

 Som Kontoansvarig Finansiell Rådgivare hos oss kommer du att:

 • Bygga, utveckla och förvalta teamets befintliga kundstock
 • Aktivt arbeta med prospektering och research
 • Arbeta mot teamets och bolagets aktivitetsmål
 • Genomföra behovsanalys och skapa kvalitativa presentationer

Vi söker dig som

Uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) och har några års erfarenhet av rådgivning inom liv och pensionsområdet. 

Du har förmågan att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål. Du är engagerad och pedagogisk i din kommunikation med kunderna samt arbetar förtroendeingivande. 

Vi erbjuder

Du välkomnas till ett drivet bolag som är på en tillväxtresa. Vi arbetar med en stark gemenskap och du blir här omgiven av drivna och professionella kollegor. Vi arbetar med konkurrenskraftiga kunderbjudanden och har fokus på kundnöjdhet och kvalitet i rådgivningen.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat i ett härligt team med mycket kompetens både avseende rådgivning och administration samt intressanta kunduppdrag.  

Låter detta som en roll för dig?

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt.

Vid frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Olsson på 08-613 04 43.

Framtiden börjar idag!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %