Förmögenhetsrådgivare

Sverige

Vi söker Förmögenhetsrådgivare

Brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer och att ge personlig rådgivning inom kapitalförvaltning? Då kan du vara den vi söker. Max Matthiessen förmögenhetsförvaltning fortsätter att växa och söker rådgivare i hela Sverige. 

Vi erbjuder

Som medarbetare hos Max Matthiessen förmögenhetsförvaltning omges du av spetskompetens inom alla områden som rör kapitalförvaltning, företagsförsäkringar, ägarledda bolag och pensioner. Max Matthiessen erbjuder våra kunder en helhetslösning där du som förmögenhetsrådgivare är navet i kundrelationen och där du har tillgång till ett omfattande centralt stöd inom juridik, compliance, ekonomi, administration, IT och kommunikation. Du blir en del av en stark gemenskap där det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som vill ta ett större ansvar.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, förtroendeingivande och drivs av att skapa mervärde för kunden, oavsett om kunden är en enskild individ eller ett företag. Du har förmågan att arbeta självständigt, se nya affärsmöjligheter, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Vi ser också att du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som Förmögenhetsrådgivare samt har minst fem års erfarenhet av rådgivning av finansiella instrument. Därutöver är högskoleutbildning extra meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekrytering.

Vår förmögenhetsrådgivning baseras på Transparens, Kostnadsmedvetenhet, Hållbarhet och Långsiktighet – Bli en i teamet du med!

Ansökan

Har du frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Christopher Thunman på telefon 08-613 04 33 eller HR-chef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Skicka din ansökan så snart som möjligt, inkomna ansökningar hanteras fortlöpande.

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %