Finansiell administratör Skövde

Skövde

Till vårt kontor i Skövde söker vi nu en vass Finansiell administratör för omgående anställning. Vi behöver en kundfokuserad administrativ kraft som kan agera spindeln i nätet för vår verksamhet. 

Tjänsten

Vi arbetar med pensioner och försäkringar där ditt uppdrag består av att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden.

 Det betyder att du är med och säkerställer kundens upplägg, är uppdaterade samt följer rådande regelverk. Något som kräver att du kontinuerligt uppdaterar dig och tar reda på vilka bestämmelser som gäller. Du blir en viktig länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna där du ser till att planera avstämningsmöten och hålla dialogen mellan rådgivare och kund levande och kontinuerlig.

Dina egenskaper

Som person är du positiv, strukturerad och serviceinriktad. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt samtidigt som du har hög social kompetens och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, främst på svenska men goda kunskaper i engelska är meriterande. Du har erfarenhet av administration och har arbetat inom försäkring, bank eller finans.  Branschen går igenom en digitalisering och du har en vilja att lära dig nya saker och vana att arbeta i IT-system. 

Vi erbjuder

Vårt team har en positiv och informell atmosfär och präglas av en stark sammanhållning som du kan bidra till genom din lösningsorienterade inställning, höga pålitlighet och positiva energi. Då Teamet har en stark tillväxt ställer det stora krav på engagemang och flexibilitet. 

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, utvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och teamets resultat. Du blir en viktig kugge i teamets fortsatta framgång. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi sitter centralt i Skövde och tjänsten avser en tillsvidareanställning, heltid eller deltid kan diskuteras vid önskemål. 

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Stefan Bender på telefon 0708-87 60 29 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72. Skicka din intresseanmälan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras fortlöpande. 


Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %