Finansiell rådgivare Norrtälje

Norrtälje

Arbetar du idag som finansiell rådgivare inom försäkringsbolag eller bank? Vill du utveckla ditt arbetssätt genom att få tillgång till marknadens bästa lösningar? Om svaret är ja, välkommen till Max Matthiessen i Norrtälje!

Som Rådgivare hos oss ger du personlig rådgivning till våra företagskunder och deras anställda. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå. 

Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för den finansiella marknaden och som har erfarenhet av finansiell rådgivning inom tjänstepensionsområdet samt investeringsrådgivning. Ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och utveckla och förvalta teamets befintliga kunder. Extra meriterande är om du även har förståelse och grundläggande kunskaper inom redovisning och skattefrågor kopplat till Ägarledda bolag och/eller Kapitalförvaltning för både företag och privatpersoner.

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens- och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har minst flera års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande. 

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande. 

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Marcus Dahlstedt, Teamledare på telefon 08-613 02 71 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum. 

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %