Försäkringsförmedlare Sak Norrtälje

Norrtälje

Jobbar du idag som förmedlare eller säljare på ett försäkringsbolag? Vill du utveckla ditt arbetssätt genom att få tillgång till marknadens bästa lösningar? Om svaret är ja, välkommen till Max Matthiessen i Norrtälje!

Profil

Vi söker dig som är du driven och engagerad med fokus på långsiktigt goda kundrelationer. Ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och utveckla och förvalta teamets befintliga kunder. Har du ett idag ett kundnätverk så har du stora möjlighet att utveckla och expandera din befintliga affär hos oss. 

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens- och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Du har mycket god kompetens i området och utbildning motsvarande Sak-diplom. 

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande. 

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Marcus Dahlstedt, Teamledare på telefon 08-613 02 71 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan

Skicka din ansökan märkt och ett kort personligt brev så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum. 

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %