Kontoansvarig finansiell rådgivare Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Till vårt kontor i Örnsköldsvik söker vi nu en driven Kontoansvarig finansiell rådgivare till ett engagerat och varmt team. Vi söker dig som vill utvecklas inom företaget och skapa värde för våra kunder. 

Uppdraget

Vi söker dig som är i branschen idag och har en förmåga att generera nya affärer samt skapa långvariga goda kundrelationer. Du kanske har en egen kundstock som du vill fortsätta arbeta vidare med och känner att det nu är dags för nya utmaningar. 

Profil

Du har förmågan att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål. Du är engagerad i din kommunikation med kunderna samt är förtroendeingivande. Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec)och har flera års erfarenhet av rådgivning inom liv och pensionsområdet. 

Vi erbjuder

• Stark gemenskap och professionella kollegor

• Konkurrenskraftiga kunderbjudanden 

• Fokus på kundnöjdhet och kvalitet i rådgivningen

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat i ett härligt team med mycket kompetens både avseende rådgivning och administration samt intressanta kunduppdrag.  Tjänsten avser en heltidstjänst.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Teamledare Douglas de Santana på 0660-235 202 eller Personalchef Carina Hopstadius på

08-613 02 72.

Ansökan

Skicka din ansökan här så snart som möjligt, inkomna ansökningar hanteras fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum. 

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %