Finansiell administratör, Umeå

Umeå


Till vårt kontor i Umeå söker vi en nu en Finansiell administratör som vill arbeta nära kund och som trivs bra med ett högt tempo.

Uppdraget

Arbetet består av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter inom tjänstepensionsområdet och innebär löpande kontakt med kundföretag och deras medarbetare, försäkringsbolag och andra samarbetspartners. Tjänsten ställer krav på att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och har en hög servicenivå. 

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta administrativt inom området tjänstepension och har erfarenhet från försäkringsbranschen med goda kunskaper inom pension, försäkring och kollektivavtal. Du har en positiv inställning och tycker om att arbeta tillsammans i ett team där vi strävar mot gemensamma mål med fokus på hög kvalité och kundvård.

Vidare ser vi att du har god datorvan samt uttrycker dig väl i både tal och skrift. Eftergymnasial utbildning samt Livdiplom eller motsvarande är extra meriterande.


För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, omväxlande och vidareutvecklande arbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Olofsson, Teamledare på 0733-75 74 64 eller Marinett Kjell, Teamledare, på 0733-75 77 14. Det går även bra att kontakta Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72. 


Skicka din ansökan här, inkomna ansökningar hanteras löpande. 

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %