Max Matthiessen Värdepapper söker medarbetare till enheten för affärsstöd

Stockholm

Max Matthiessen Värdepapper, den del av Max Matthiessen som står för koncernens förvaltningserbjudande inom Private Banking, söker vi nu ytterligare en medarbetare inom enheten för affärsstöd. Bolaget står för Max Matthiessen-koncernens förvaltningserbjudande inom Private Banking, som är i en stark utvecklingsfas.

Inom enheten för affärsstöd förvaltas och utvecklas de olika lösningar inom privat sparande som Max Matthiessen erbjuder våra kunder, både i form av diskretionära uppdrag som via rådgivning. Stor vikt läggs vid att lösningarna är anpassade för våra kunders behov och att de kan förvaltas effektivt. Bredden i arbetsuppgifterna är mycket vid och innebär allt från att du löpande sköter orderläggning avseende kunders innehav till att du håller i internutbildningar samt deltar i utvecklingsprojekt.

Profil

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och det är viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt. Du bör ha en mycket god förmåga att samarbeta med andra men även kunna arbeta självständigt. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska, men har även goda kunskaper i engelska. Vi tänker oss att du har ett par eller några års erfarenhet från bank, fondbolag eller liknande.

Den person vi söker bör även ha en eller flera av följande egenskaper:

 • Serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande
 • Strukturerad, nyfiken och vetgirig
 • God förmåga att kommunicera till olika intressenter inom verksamheten och andra samarbetspartners, både muntligt och skriftligt

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett härligt gäng med positiv attityd och en verksamhet i kraftig tillväxtfas. Du kommer att få inblick i varje del av Max Matthiessens verksamhet. För rätt person finns det goda förutsättningar att utvecklas och bidra till Max Matthiessens fortsatt goda utveckling. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi intervjuar löpande till denna tjänst och kan fatta beslut om rekrytering innan ansökningstiden går ut, den 26 april 2021.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kan du i första hand kontakta Henrik Nilsson, VD Max Matthiessen Värdepapper på 076 941 94 35 eller henrik.nilsson@maxm.se. Övriga frågor hänvisas till Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72 eller carina.hopstadius@maxm.se

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %