Förmögenhetsrådgivare till Växjö eller Kristianstad

Sverige

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag och förmögna privatpersoner.

Brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer och att ge personlig rådgivning inom kapitalförvaltning? Vi söker en erfaren, rutinerad och förtroendeingivande Förmögenhetsrådgivare med ett starkt driv och nyfikenhet. Vi står just nu står inför en stor satsning inom området Förmögenhetsförvaltning/Private Banking, vilket kommer att ge dig otroligt fina förutsättningar som rådgivare att skapa värde för dina kunder.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos Max Matthiessen och inriktning förmögenhet omges du av spetskompetens inom alla områden som rör kapitalförvaltning, företagsförsäkringar, ägarledda bolag och pensioner. Max Matthiessen erbjuder våra kunder en helhetslösning där du som förmögenhetsrådgivare är navet i kundrelationen. Du blir en del av en stark gemenskap där du genom våra produkter, tjänster och samarbeten kan erbjuda mycket attraktiva lösningar.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, förtroendeingivande och drivs av att skapa mervärde för kunden. Du har förmågan att arbeta självständigt, se nya affärsmöjligheter, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Vi ser också att du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som Förmögenhetsrådgivare samt har minst 8-10 års erfarenhet av rådgivning av finansiella instrument. Därutöver är högskoleutbildning extra meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekrytering. Tjänsten avser heltid och placering kan vara i Växjö, Kristianstad eller Karlskrona. Vår förmögenhetsrådgivning baseras på Transparens, Kostnadsmedvetenhet, Hållbarhet och Långsiktighet – Bli en i teamet du med!

Ansökan

Har du frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Henrik Månsson Teamledare i Kristianstad på 044-20 35 84, Stefan Jonsson Teamledare i Växjö på 047-073 86 71 eller HR-chef Carina Hopstadius på 08-613 02 72 eller carina.hopstadius@maxm.se Skicka din ansökan så snart som möjligt, inkomna ansökningar hanteras löpande.

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %