Utvecklare - Dynamics 365/CRM

Stockholm

Vill du vara med och skapa framtidens digitala tjänster inom försäkrings- och finansbranschen?

Ta chansen att bli Max Matthiessens nya CRM-utvecklare! Du kommer att ingå i ett våra fyra drivna, agila utvecklingsteam. Totalt är vi 25 personer, fördelat på krav, utveckling, test och drift. Hos Max Matthiessen finns alla möjligheter att växa som utvecklare och du erbjuds en dynamisk teknisk miljö där du kan arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak. Vi är stolta pristagare av kategorin Framtidens Arbetsgivare som delades ut på Insurance Awards 2016, med placering i moderna lokaler mitt i Stockholm.


Det händer mycket på Max Matthiessen!

Försäkringsbranschen står inför många och stora utmaningar och Max Matthiessen storsatsar. Vi kommer under de närmaste åren att bygga nytt inom stora delar av vår arkitektur, såväl vår digitala kundupplevelse som verktygen för våra egna användare.

Vem är du?

Vi söker dig som har varit sysselsatt i Microsoftvärlden i några år och har erfarenhet från flera utvecklingsprojekt baserade på CRM-sviten i Microsoft Dynamics 365. Du behärskar C# och .NET-utveckling. Kunskaper i Javascript, SQL och Azure är ett plus. Du kommer att vara en viktig del av Max Matthiessens CRM-team, där arbete med teknik och förståelse för verksamhetens utmaningar blir vardagsmat. Du trivs med att arbeta i grupp, är driven, kommunikativ och nyfiken kombinerat med en strukturerad och analytisk ådra. 

Om du jobbat med kundhantering inom Försäkrings- och/eller bankbranschen vore det perfekt!

Rekryterandechef är Måns Widström, CIO på Max Mathiesen

Om oss

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. Våra pensionsrådgivare, sakförmedlare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi vet att vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad. Företaget grundades 1889. Idag har vi cirka 450 medarbetare på 35 orter över hela Sverige. 2017 var bruttoomsättningen cirka 1,4 MDR SEK.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev, om du inte har dem till hands går det bra att söka med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Mattias Eklund på telefon 076 26 51 300.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Utvecklare - Dynamics 365/CRM
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %