Finansiell rådgivare

Stockholm

Till team i Stockholm med visionen att ”Inom pension, försäkring och kapitalplaceringar, vara Sveriges ledande kundteam i att skapa mervärde för kunder, ägare och medarbetare” söker vi nu en driven finansiell rådgivare som vill utvecklas inom företaget genom att skapa värde för våra kunder.

 Uppdraget

Som rådgivare ger du personlig rådgivning till våra företagskunder och deras anställda. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå. Ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och utveckla och förvalta teamets befintliga kunder.

Profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med att ge råd inom tjänstepensionsområdet. Att lära dig mer och utvecklas i området finansiell rådgivning är en stark drivkraft med kundens bästa för ögonen. Du har förmågan att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål. Du är engagerad i din kommunikation med kunderna samt är förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har minst 3-5 års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande.

Vi erbjuder

• Stark gemenskap och professionella kollegor

• Konkurrenskraftiga kunderbjudanden 

• Fokus på kundnöjdhet och kvalitet i rådgivningen

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Tjänsten avser en heltidstjänst.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Teamledare Andreas Kåhlin på 08-613 02 03 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan

Skicka din ansökan/intresseanmälan så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum. 

Kontaktperson

Carina Hopstadius

carina.hopstadius@maxm.se

0733-757262

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Finansiell rådgivare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %