Rådgivare Private Banking

Stockholm

I 130 år ha Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag. 

Max Matthiessen står idag inför en otroligt spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Just nu söker vi fler rådgivare till vårt team inom Private Banking.

Private Banking på Max Matthiessen

Som enda aktör i Norden samarbetar vi med en av världens ledande kapitalförvaltare, Goldman Sachs Asset Management. Tillsammans erbjuder vi världsledande kapitalförvaltning med global analys och expertis med möjlighet till unika investeringsmöjligheter för våra kunder.

Vi erbjuder

Som personlig rådgivare hos Max Matthiessen Private Banking har du möjlighet att arbeta med ett förvaltningserbjudande utöver det ordinära till våra kunder. Till ditt förfogande omges du av spetskompetens inom alla områden som rör kapitalförvaltning, företagsförsäkringar, pension, skatt och juridik. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där du som private banker är navet i kundrelationen. Du blir en del av en stark gemenskap där du genom våra produkter, tjänster och samarbeten kan erbjuda mycket attraktiva lösningar. 

Din profil

För att trivas i rollen som Private Banker hos oss på Max Matthiessen ser vi att du är en engagerad, affärsdriven och innovativ medarbetare som har en hög energi. Du är väl insatt i marknaden och besitter en hög kompetens inom finansiell rådgivning och kapitalförvaltning. Du motiveras och drivs av ett högt tempo och ger alltid det lilla extra för att möta dina kunders behov och förväntningar.

Vi letar alltid efter skickliga rådgivare som arbetar proaktivt, målmedvetet och kreativt - du skapar värde för både kund och Max Matthiessen. I din roll som Private Banker är det viktigt att agera relationsskapande och vårda både nya och gamla kundrelationer.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från arbete inom private banking, kapitalförvaltning eller investeringsrådgivning. Du är licenserad inom Swedsec. Meriterande är om du även är licenserad inom Insuresec och/eller Liv/sak diplom är det mycket meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil.

Max Matthiesen arbetar med löpande rekrytering.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Daniel Ljungström, head of private savings daniel.ljungstrom@maxm.se.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %