Affärsägare till Max Matthiessen

Stockholm
Ansök senast: 2024-05-05

Nu söker vi efter en affärsägare med fokus på upphandlade planer inom tjänstepension. Du blir i denna roll en del av teamet Produktutveckling Liv & Pension.

Om rollen

Din uppgift blir att vara den på Max Matthiessen som koordinerar bolagets upphandlade planer som främst innehåller tjänstepension, men även tillhörande riskförsäkringar så som sjuk- och premiebefrielseförsäkring.

Tids nog bör du vara den inom bolaget som har djupast kunskap om till exempel villkor och riskregelverk och blir därmed en nyckelfigur inom bolagets fortsatta affärs- och produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att

 • Löpande ansvara för att säkerställa att produkterna är korrekt beskrivna och uppdaterade gällande villkorsändringar med mera på intranät och i övrigt material
 • Hanterar löpande frågor som behöver hanteras i dialog med de olika försäkringsbolag som är representerade i planerna
 • Bistå ledning i arbete med att bedöma prioriteringsordning vid behov av uppdateringar, nya planer och förändringar
 • Arbeta med att fånga in feedback från rådgivare och administratörer kring planernas innehåll och konkurrenskraft
 • Vid förändringar så kravställer du arbetet mot IT och jobbar i nära dialog med aktuellt team i utvecklingsarbetet

Vidare kommer du tillsammans med kollegor och ansvariga chefer bli en viktig spelare när det gäller bolagets affärs- och produktutveckling och i arbetet med att ta fram bolagets framtida kunderbjudande. 

Din profil

För att lyckas i rollen så har du exceptionellt god kunskap om tjänstepension och tillhörande riskförsäkringar och vi ser att du har erfarenhet från tjänster hos försäkringsbolag eller försäkringsförmedlare. Du har god inblick i livförsäkringsmarknaden, försäkringsförmedlarens roll och du har en god förståelse för vad som krävs produktmässigt för att uppnå konkurrenskraft och hög kundnöjdhet. Erfarenheter från upphandling och IT-beställningar är meriterande.

Vidare ser vi att du är initiativtagande, ambitiös och ansvarstagande, du trivs i en snabbfotad arbetsmiljö som därmed ställer krav på att du kan arbeta självständigt och med struktur. Du arbetar relationsskapande och har god samarbetsförmåga och gärna bidrar med kreativa idéer och givetvis brinner du för affärs- och produktutveckling.

Till denna roll ser vi akademisk utbildning som meriterande men är inget krav. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig

Möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa då Max Matthiessen har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare med Nordic Capital som ägare.

Du välkomnas till en driven och snabbfotad kultur där vi brinner för pensionslösningar, placeringar och försäkringar. Våra medarbetare är navet för vår framgång. Idag har vi cirka 600 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. Och vi är måna om att ge varje enskild individ rätt förutsättningar att växa.

Varmt välkommen in med din ansökan

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt.

Vid frågor gällande rekryteringen vänligen kontakta Chef för Produktutveckling Liv & Pension, Andreas Bjerke, andreas.bjerke@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %