Finansiell Rådgivare till Max Matthiessen

Stockholm
Ansök senast: 2024-08-05

Arbetar du som finansiell rådgivare idag och är redo för nästa steg i din karriär? Vi på Max Matthiessen söker dig som är intresserad av marknadens bästa lösningar och vill vara en del av vår tillväxtresa!

Om Rollen

Som Rådgivare hos oss ger du personlig rådgivning till våra företagskunders medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå.

Team Royale i Stockholm söker dig som har ett stort intresse för den finansiella marknaden och som har erfarenhet av finansiell rådgivning inom tjänstepensionsområdet samt investeringsrådgivning. Vi erbjuder en kombinerad roll där ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och att utveckla och förvalta teamets befintliga individkunder. Vi hoppas du vill vara med på en spännande utvecklingsresa och tillsammans med dina kollegor få teamet att växa och bygga en stark kundbas.

Teamet består av sex personer; tre finansiella rådgivare/teamleder och tre administratörer. 

Om dig

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens- och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. Du är en engagerad person som har en god kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har ett par års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt arbete och resultat. För rätt person finns det möjligheter att bli Kontoansvarig rådgivare på sikt. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Mer information

Tjänsten avser en heltidstjänst med start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Finansiell Rådgivare/ Teamledare Björn Thulin på bjorn.thulin@maxm.se eller ansvarig HR Partner Camilla Lundberg på camilla.lundberg@maxm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Camilla Lundberg

camilla.lundberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %