Kontoansvarig Rådgivare till Max Matthiessen Göteborg

Göteborg
Ansök senast: 2024-07-05

Arbetar du som Finansiell Rådgivare eller Kontoansvarig Rådgivare idag och är redo för nästa steg i din karriär? Vi på Max Matthiessen söker dig som är intresserad av marknadens bästa lösningar och vill vara en del av vår tillväxtresa!

Om Rollen

Som Kontoansvarig Rådgivare hos oss ger du personlig rådgivning till våra företagskunders medarbetare. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå.

Team Pergite i Göteborg söker dig som har ett stort intresse för den finansiella marknaden och erfarenhet av finansiell rådgivning inom tjänstepensionsområdet och inom investeringsrådgivning. Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjligheten att utveckla och förvalta teamets befintliga kunder men också bearbeta nya kunder på marknaden.

Vi välkomnar dig till ett trevligt team där vi samarbetar för att tillsammans uppnå goda resultat, utveckla affären och bygga en stark kundbas. Teamet består av tre finansiella rådgivare /teamledare samt ytterligare en finansiell rådgivare och tre administratörer. Tjänsten är placerad på Max Matthiessens fina kontor i Gårda, Göteborg. Här sitter vi sammanlagt ca 50 medarbetare inom Liv, Sak och kapitalförvaltning.

Om dig

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har hög kompetens- och servicenivå. Du är en engagerad person som har en god kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande. För oss är det också viktigt att du är en lagspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor och bidra med din kompetens.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har ett par års erfarenhet av rådgivning inom bank- och/eller försäkringsbranschen. Det är meriterande om du har arbetat med placeringsrådgivning. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande.

Mer information

Tjänsten avser en heltidstjänst med start enligt överenskommelse men önskvärt i september/oktober.

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Finansiell Rådgivare/ Teamledare Malin Algurén på malin.alguren@maxm.se eller Finansiell Rådgivare/ Teamledare Johan Pettersson på johan.pettersson@maxm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Camilla Lundberg

camilla.lundberg@maxm.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %